ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Η ΕταιρείαΗ εταιρεία SaroglouCenter με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΟΓΛΟΥ τρίτης πλέον γενεάς έχει εδραιώσει τη θέση της στον πολυχώρο που βρίσκετε στην Π.Τσαλδάρη 4-6 στην Ξάνθη.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα η εταιρεία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που επιλέγουν το μοντέρνο ή διαχρονικό αλλά σε κάθε περίπτωση ποιοτικό στυλ μέσα από καθιερωμένα και επιτυχημένα Brands.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο η SaroglouCenter εμπορεύεται δερμάτινα υποδήματα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και κατασκευής. Τα προϊόντα είναι κυρίως από επώνυμα αυθεντικά Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Brands.

Παράλληλα διαθέτει και ενδύματα έχοντας στο χώρο της corner των εταιρειών TIMBERLAND, TOMMY HILFIGER, CLARKS, GEOX, CAMPER καθώς και άλλα είδη όπως δερμάτινες τσάντες ζώνες και διάφορα αξεσουάρ.

Έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό όλα τα χρόνια λειτουργίας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της , την άψογη εξυπηρέτηση στην ιδανική τιμή. Αποφάσισε να εξυπηρετήσει τις προτιμήσεις καταναλωτών από όλη την Ελλάδα μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα.

Σε αυτό έχει συγκεντρώσει το μέγιστο των εταιριών με τις καλύτερες επιλογές.
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ


Το 1936 ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ σε ηλικία 13 ετών ως μαθητευόμενος τσαγκάρης με τον
μάστορα του κ. Ιωσήφ Ρακινζή (ο πρώτος αριστερά).


Το 1941 το πρώτο εργαστήριο στην οδό Θυάτειρων 8 στην Ξάνθη.


Το 1952 το πρώτο κατάστημα του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΡΟΓΛΟΥ με χειροποίητα παπούτσια δικής του κατασκευής στην οδό Θερμοπυλών.


Το οικογενειακό κατάστημα ΣΑΡΟΓΛΟΥ.


Η οικογένεια έμεινε στο καθήκον να συνεχίσει και να εκπληρώσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ.


Το 1982 ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΟΓΛΟΥ συνέχισαν σε έναν νέο χώρο στην Π. Τσαλδάρη 6 στην Ξάνθη.


Το 1987 νέο ανακαινισμένο ενιαίο κατάστημα Σαρόγλου.


Η ιστορία συνεχίζεται το 2001.


Καινοτόμος και Προοδευτική η εταιρία SaroglouCenter επαναφέρει μια εντελώς σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της μόδας. Έχει επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια για τον 21ο αιώνα και δημιούργησε ένα μεγάλο πολυχώρο μόδας στην Π. Τσαλδάρη 4-6 .


Οικογένεια ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΡΟΓΛΟΥ (αριστερή φωτογραφία) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΟΓΛΟΥ και ο αρχιτέκτων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΟΣ (δεξιά φωτογραφία)

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.