ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση)

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή και να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει το αγορασθέν προϊόν.

Στην περίπτωση αυτή για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail info@sarogloucenter.gr είτε να καλέσετε στο τηλέφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2541023381.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και η παραγγελία σας δεν έχει δοθεί στη ταχυμεταφορά (courier) τότε θα σας επιστρέψουμε άμεσα την χρηματική αξία που αντιστοιχεί με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα ,κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, pay pal, My Bank).

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί στην ταχυμεταφορά (courier) τότε η επιστροφή της χρηματικής αξίας της ακυρωθείσας παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Pay Pal, My Bank) μόλις τα προϊόντα επιστραφούν στην εταιρία info@sarogloucenter.gr.

Η αποστολή των προς επιστροφή η προς αλλαγή προϊόντων εντός Ελλάδος γίνετε ΔΩΡΕΑΝ .

Η εταιρία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της συνεργαζόμενης που είναι η ACS courier.


Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή /αλλαγή είναι:

Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Η επιστροφή/αλλαγή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων [14] ημερολογιακών ημερών.

Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής Τιμολόγιο Δελτίο Αποστόλης Τιμολόγιο κοκ) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη πλήρες και χωρίς φθορές ,η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

Σε περίπτωση που το ποσό του νέου προϊόντος είναι μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη αγορά που πρόκειται να γίνει αλλαγή γίνετε επιστροφή της διαφοράς σε κάθε άλλη περίπτωση της προκύπτουσας διαφοράς επιβαρύνει τη νέα Αποστόλη.


Σημείωση

* Για την αλλαγή των προϊόντων ισχύει η τρέχουσα τιμή κάθε κωδικού.

** Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή κάθε νέα Αποστολή θα επιβαρύνετε με τα έξοδα αποστολής (πέντε) 5,00€

*** Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν. Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα OUTLET καθώς και ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους των ΔΩΡΕΑΝ αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής πέντε 5,00€

Οι ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας

Επιστρεφόμενα είδη που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.