ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

BUFFALO

Brand: BUFFALO
Γυναικείες παντόφλες με λουράκια και αγκράφα σε εκρού χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένες από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξαιρετικά ελαφριά αντιολισθητική chunky σόλα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη α..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Brand: BUFFALO
Γυναικείες παντόφλες με λουράκια και αγκράφα σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένες από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξαιρετικά ελαφριά αντιολισθητική chunky σόλα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη α..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:49,90€
Brand: BUFFALO
Γυναικείες παντόφλες με στρας λουράκια και αγκράφα σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένες από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξαιρετικά ελαφριά αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη αν..
99,90€
Χωρίς ΦΠΑ:99,90€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky πέδιλα με ρυθμιζόμενο λουράκι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτ..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky πέδιλα πλατφόρμα με ρυθμιζόμενο λουράκι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα Νappa με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky sneakers σε λευκό χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα Nappa με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan για cruelty-free προϊόντα, διαθέτουν ενιαία, αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα για περισσότερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα. Η υψηλή αναπνοή β..
150,00€
Χωρίς ΦΠΑ:150,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικείες παντόφλες με λουράκια και αγκράφα σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένες από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτι..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky πέδιλα με ρυθμιζόμενο λουράκι σε μπεζ χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτικότητα στη..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky sneakers σε εκρού χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτικότητα στη φθορά, καλύτερο κρά..
130,00€
Χωρίς ΦΠΑ:130,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky sneakers σε λευκό χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική ελαφριά αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτικότητα στη φθορά, καλύ..
130,00€
Χωρίς ΦΠΑ:130,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky sneakers σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan η οποία εγγυάται cruelty-free προϊόντα. Η εξωτερική αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα από καουτσούκ προσφέρει περισσότερη ανθεκτικότητα στη φθορά, καλύτερο κρά..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
Brand: BUFFALO
Γυναικεία ckunky sneakers σε λευκό χρώμα της εταιρείας Buffalo. Κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan για cruelty-free προϊόντα, διαθέτουν ενιαία, αντιολισθητική σόλα πλατφόρμα για περισσότερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα. Η υψηλή αναπνοή βοηθάει..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.