ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

GABOR

Brand: GABOR
Γυναικείες ανατομικές παντόφλες σε μαύρο χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένες από φυσικό δέρμα λουστρίνι εξωτερικά και εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι. Η ελαφριά ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικείες ανατομικές παντόφλες σε λευκό χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένες από φυσικό δέρμα λουστρίνι εξωτερικά και εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι. Η ελαφριά ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξωτερικά και εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι. Η ελαφριά αντιολισ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία πέδιλα πλατφόρμα σε χακί χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα-suede Nubuck εξωτερικά και textile εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι. Η ελαφ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία πέδιλα πλατφόρμα σε μεταλλικό μπεζ χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα εξωτερικά και textile εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι. Η ελαφριά..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε μπεζ χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα-suede Nubuck εξωτερικά και textile εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι.&nbs..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα-suede Nubuck εξωτερικά και textile εσωτερικά. Η τεχνολογία BEST FITTING προσφέρει διευρυμένη μπροστινή επιφάνια του υποδήματος εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση στο πόδι.&nb..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία αθλητικά πέδιλα σε μπεζ χρώμα της εταιρείας ROLLING SOFT by GABOR. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα Nubuck εξωτερικά και textile εσωτερικά. Η τεχνολογία ROLLING SOFT προσφέρει φυσικό ξεδίπλωμα και καθιστά το παπούτσι ιδιαίτερα ευέλικτο και ελαφρύ. Διαθέτουν εξαιρετικά ε..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: GABOR
Γυναικεία sneakers σε μπεζ χρώμα της εταιρείας ROLLING SOFT by GABOR. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα DriTan™ το οποίο εμποδίζει το νερό να εισέλθει στο παπούτσι και καστόρι. Η τεχνολογία ROLLING SOFT προσφέρει φυσικό ξεδίπλωμα και καθιστά το παπούτσι ιδιαίτερα ευέλικτο και ε..
139,90€
Χωρίς ΦΠΑ:139,90€
Brand: GABOR
Γυναικεία sneakers σε μπεζ χρώμα της εταιρείας ROLLING SOFT by GABOR. Είναι κατασκευασμένα από καστόρι και δέρμα DriTan™ το οποίο εμποδίζει το νερό να εισέλθει στο παπούτσι.  Η τεχνολογία ROLLING SOFT προσφέρει φυσικό ξεδίπλωμα και καθιστά το παπούτσι ιδιαίτερα ευέλικτο και ..
159,90€
Χωρίς ΦΠΑ:159,90€
Brand: GABOR
Γυναικεία sneakers σε μπλε χρώμα της εταιρείας ROLLING SOFT by GABOR. Είναι κατασκευασμένα από καστόρι και δέρμα DriTan™ το οποίο εμποδίζει το νερό να εισέλθει στο παπούτσι.  Η τεχνολογία ROLLING SOFT προσφέρει φυσικό ξεδίπλωμα και καθιστά το παπούτσι ιδιαίτερα ευέλικτο και ..
159,90€
Χωρίς ΦΠΑ:159,90€
Brand: GABOR
Γυναικεία sneakers σε μαύρο χρώμα της εταιρείας GABOR. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα Nubuck και καστόρι εξωτερικά ενώ εσωτερικά από textile. Η τεχνολογία ROLLING SOFT προσφέρει φυσικό ξεδίπλωμα και καθιστά το παπούτσι ιδιαίτερα ευέλικτο και ελαφρύ. Διαθέτουν εξαιρετικά εύκαμπτη ..
159,90€
Χωρίς ΦΠΑ:159,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.