ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

CLARKS

Brand: CLARKS
Ανδρικά δετά παπούτσια σε μπεζ χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από ύφασμα και τολμηρή σόλα με ραβδώσεις, είναι το απόλυτο casual παπούτσι που σας μαγνητίζει. Διαθέτουν αφαιρούμενο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειών..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: CLARKS
Ανδρικά δετά παπούτσια σε εκρού χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από ύφασμα και τολμηρή σόλα με ραβδώσεις, είναι το απόλυτο casual παπούτσι που σας μαγνητίζει. Διαθέτουν αφαιρούμενο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώ..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:110,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία sneakers σε ασημί χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν αφαιρούμενο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική προστασία απορροφώντας..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία mules με χοντρό τακούνι σε ταμπά χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική προστασία..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία mules με χοντρό τακούνι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική προστασία..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία τσόκαρα με χοντρό τακούνι αγκράφα και μεταλλικά καρφιά σε ταμπά χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαι..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία τσόκαρα με χοντρό τακούνι αγκράφα και μεταλλικά καρφιά σε μαύρο χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαι..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι και χιαστί φάσα μπροστά σε ταμπά χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι και χιαστί φάσα μπροστά σε μαύρο χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρ..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Brand: CLARKS
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική προστασί..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:79,95€
Brand: CLARKS
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε ταμπά χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν δερμάτινο πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική προστασί..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:79,95€
Brand: CLARKS
Γυναικεία πέδιλα με χοντρό τακούνι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας CLARKS. Κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα, διαθέτουν εξαιρετικά μαλακό πάτο που αναπνέει με τεχνολογία Contour Cushion, το εργονομικό σχήμα και ο αφρός υψηλής πυκνότητας μειώνουν την πίεση προσφέροντας εξαιρετική αντικραδασμική ..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:79,95€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 160 (14 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.