ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Πορτοφόλια

Brand: TIMBERLAND
Ανδρικό πορτοφόλι Kittery Point Bifold Wallet With Coin Pocket σε μαύρο χρώμα της εταιρείας TIMBERLAND. Κατασκευασμένο από Premium Better Leather, δέρμα που προέρχεται από βιώσιμο βυρσοδεψείο το οποίο έχει βραβευτεί για τις περιβαλλοντικές του πρακτικές, διαθέτει δυο ξεχωριστές θ..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:50,00€
Brand: TIMBERLAND
Ανδρικό πορτοφόλι Kittery Point Bifold Wallet With Coin Pocket σε καφέ χρώμα της εταιρείας TIMBERLAND. Κατασκευασμένο από Premium Better Leather, δέρμα που προέρχεται από βιώσιμο βυρσοδεψείο το οποίο έχει βραβευτεί για τις περιβαλλοντικές του πρακτικές, διαθέτει δυο ξεχωριστές θέ..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:50,00€
Brand: GEOX
Ανδρικό πορτοφόλι σε μαύρο χρώμα της εταιρείας GEOX. Κατασκευασμένο από 100% δέρμα που προέρχεται από βιώσιμο βυρσοδεψείο το οποίο έχει βραβευτεί για τις περιβαλλοντικές του πρακτικές, διαθέτει δυο ξεχωριστές θέσεις για χαρτονομίσματα, 8 θήκες για πιστωτικές κάρτες και επιπλέον 2 θήκε..
59,90€
Χωρίς ΦΠΑ:59,90€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.