ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Backpack

Ανδρική τσάντα TH Elevated Logo Dome Backpack σε μαύρο χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένο από 60% καινοτόμο υλικό REPREVE®, το οποίο προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια που συλλέγονται και ανακυκλώνονται δημιουργώντας βιώσιμες ίνες με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Δια..
155,00€
Χωρίς ΦΠΑ:155,00€
Ανδρική τσάντα TH Central Backpack σε μαύρο χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένο από 100% πολυουρεθάνιο, διαθέτει έναν ενιαίο εσωτερικό χώρο, μια εσωτερική θήκη για tablet, θήκες διοργάνωσης αντικειμένων, μία εσωτερική θήκη με φερμουάρ για την ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων, εξωτερικ..
176,00€
Χωρίς ΦΠΑ:176,00€
Ανδρική τσάντα TH Essential Pique Backpack σε μαύρο χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένο από 100% πολυουρεθάνιο, διαθέτει εσωτερική θήκη για laptop και tablet, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης με ενίσχυση και χειρολαβή στο πάνω μέρος. Η υφασμάτινη επένδυση πλάτ..
145,00€
Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Ανδρική τσάντα TH Essential Pique Backpack σε μπλε χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένο από 100% πολυουρεθάνιο, διαθέτει εσωτερική θήκη για laptop και tablet, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης με ενίσχυση και χειρολαβή στο πάνω μέρος. Η υφασμάτινη επένδυση πλάτη..
145,00€
Χωρίς ΦΠΑ:145,00€
Ανδρική τσάντα Essential PU Backpack σε μαύρο χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένο από 100% πολυουρεθάνιο, διαθέτει εσωτερική θήκη για laptop και tablet, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης με ενίσχυση και χειρολαβή στο πάνω μέρος. Η υφασμάτινη επένδυση πλάτης σας..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.