ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Εσπαντρίγιες

Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες vetiver grey recycled cotton slubby woven της εταιρείας TOM'S. To alpargata rope 2.0 με περισσότερο σχοινί ένα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τ..
75,00€
Χωρίς ΦΠΑ:75,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες natural undyed metallic linen stripe της εταιρείας TOM'S. Η valencia είναι η πλατφόρμα εσπαντρίγια της εταιρείας. Διαθέτουν ανατομικό αφαιρούμενο πάτο για πιο άνετο βάδισμα. Η TOMS είναι υπερήφανο μέλος του Fair Labor Association και συνεργάζεται με προμηθευτές..
90,00€
Χωρίς ΦΠΑ:90,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες natural recycled cotton slubby woven της εταιρείας TOM'S. To alpargata rope ένα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτ..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες natural undyed heritage canvas της εταιρείας TOMS. To slip-on alpargata ένα από τα αρχικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτουν&n..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες black moroccan crochet της εταιρείας TOM'S. Η valencia είναι η πλατφόρμα εσπαντρίγια της εταιρείας. Διαθέτουν ανατομικό αφαιρούμενο πάτο για πιο άνετο βάδισμα. Η TOMS είναι υπερήφανο μέλος του Fair Labor Association και συνεργάζεται με προμηθευτές που τηρούν ηθ..
90,00€
Χωρίς ΦΠΑ:90,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες natural geo woven της εταιρείας TOM'S. To alpargata rope 2.0 με περισσότερο σχοινί ένα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη...
80,00€
Χωρίς ΦΠΑ:80,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες navy recycled cotton slubby woven της εταιρείας TOM'S. To alpargata rope ένα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτουν..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες ballet pink heritage canvas της εταιρείας TOMS. To slip-on alpargata ένα από τα αρχικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτουν ..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες navy recycled cotton canvas της εταιρείας TOM'S. To slip-on alpargata ένα από τα αρχικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτουν ανα..
60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Γυναικείες εσπαντρίγιες σε γαλάζιο χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένες εξωτερικά από σατέν ύφασμα, διαθέτουν μαλακό πάτο και ενιαία ελαφριά αντιολισθητική σόλα από EVA που απορροφάει τους κραδασμούς προσφέροντας ξεκούραστο, σταθερό και άνετο βάδισμα.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  &nb..
82,90€
Χωρίς ΦΠΑ:82,90€
Γυναικείες εσπαντρίγιες σε ταμπά χρώμα της εταιρείας TOMMY HILFIGER. Κατασκευασμένες εξωτερικά από φυσικό δέρμα, διαθέτουν μαλακό πάτο και ενιαία ελαφριά αντιολισθητική σόλα από EVA που απορροφάει τους κραδασμούς προσφέροντας ξεκούραστο, σταθερό και άνετο βάδισμα.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ..
103,90€
Χωρίς ΦΠΑ:103,90€
Brand: TOMS
Γυναικείες εσπαντρίγιες natural botanical lace της εταιρείας TOM'S. To alpargata rope ένα από τα κλασικά σχέδια της εταιρείας κατασκευάζεται με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, μέρος της συλλογής earthwise™, προϊόντα που σχεδιάστηκαν με σκοπό τον σεβασμό στον πλανήτη. Διαθέτουν ανατο..
65,00€
Χωρίς ΦΠΑ:65,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Απορρήτου.